неділю, 29 серпня 2010 р.

Моє...


Дивлячись на свої ранні листівки, або навіть на ті,  які були ще зроблені взимку, бачу, що зараз настав якийсь новий період. Листівки якісь зовсім інакші виходять, якесь в мене нове свіже дихання - знову з"явилося бажання щось вигадати, поекспериментувати)))

Ця листівка зроблена на прохання для мами моєї подруги - вони рідко бачаться, і донька хотіла щоб листівка щоразу нагадувала її мамі про ніжність почуттів.

Основа-рожевий дизайнерський картон, білий текстурний картон, саморобний папір-роздруківка, квіти Prima, рожеві крапельки, атласна стрічка, висічка-рамочка від Танюшки-Freetany (:))))




А у цієї листівки взагалі своя особлива історія.  Як я зрозуміла, треба було зробити листівку до Дня Народження, для хлопця від дівчини, вони розлучилися і дівчина хотіла привітати його і нагадати про почуття.......  Робитися листівка вперто не хотіла. Спочатку я просто зігнула вдвоє потрібний лист картону, довго-довго на нього дивилася і зробила ще один згин зсередини-вийшло як порожня обкладинка блокнотику - треба було чимось заповнити. Я літала по кімнаті і шукала сама не знаю що.... мені попався в руки конвертик і я вирішила, що він неодмінно повинен бути в листівці. далі все пішло інтуїтивно. Коли вже прийшлося клеїти надпис "З Днем Народження!" мене щось стримувало, я довго крутила кальку з різними привітаннями і,  врешті-решт, вибрала "В День Твого Свята".....Наступного дня виявилося, що листівка не до дня народження...хлопець одружується з іншою, а дівчина продовжує кохати......така от сумна історія.....


Основа - текстурний картон шоколадного кольору, папір з візерунком MelissaFrances, світло-коричневий картон, папір з набору Crafty Secrets 'Classic' , краї тонувала штемпельною фарбою.


Всередині знову папір з набору  Crafty Secrets 'Classic' ,  конвертик з штампами-роздруківками, краї затоновані. Ліва сторона має ще кишеньку збоку-там була фотографія, зверху надпис- натирка.







В конверт було вставлене роздруковане привітання,  на останній сторінці-місце для особистих слів плюс сердечко-стразик.







8 коментарів:

  1. гарні листівки, в першій особливо колір мені до вподоби, така краса! а друга також дуже вдала, тільки справді сумно, співчуваю цій дівчині... а у тебе чудова інтуіція!

    ВідповістиВидалити
  2. листівки дуже елегантні, а у дівчини сумна історія, хоча життя не закінчується і треба дивитися вперед)))

    ВідповістиВидалити
  3. Просто,елегантно і разом з тим дууже красиво!!

    ВідповістиВидалити
  4. Я в захваті від Ваших робіт!!! Дуже гарні, ніжні і вишукані!!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Очень изысканно! И нежно!

    Я тебя наградила! Заходи за наградами! :)

    ВідповістиВидалити
  6. .........слів нема у мене, одні емоції! ШИКАРНО!!!!!

    ВідповістиВидалити
  7. Дякую усім за коментарі-вони так надихають)

    ВідповістиВидалити